Vilken dag!

by Sofia Grenevall


Verkligen en dag i föräldrarledighetens tecken!
Natten bestod av minst (man orkar ju inte räkna tillslut) 3 tillfällen mata bebis som var ovanligt knorrig denna natt.
Han har den senaste tiden vaknat 2 ggr/ natt, knorrar lite, vill ha lite mat och så somnar han igen, nöjd.
Inatt vad det lite sämre men som ni förstår är detta mycket bra nätter, enligt min tidigare erfarenhet i alla fall. Så jag är nöjd, känner mig inte ett dugg trött eller sliten faktiskt. Fast jag vet att detta kan vända, så jag är tacksam för hur bra det känns just nu!!!

Vid 6.30 ville Julian inte somna om efter matning och då fick Gustav ta över eftersom han ändå snart skulle upp för att göra sig själv och barnen i ordning för att gå till skola & jobb. Jag fick då sova fram till halv åtta då jag hjälpte till med det sista med barnen och pussade alla hejdå. Därefter följde bebisbad, frukost, mat till vovve, mat till bebis, gosa med bebis, fix av ärenden på nätet, svara på x antal mail varav PT online och bokning av PT tider bland annat. Fix av tvätt, påklädning, promenad med vovve och bebis i vagn till närmaste centrum, hämta paket, köpa babysemp och ägg (snart kommer jag att se ut som ett ägg!) och Prommis hem igen, dags för lunch, bebis sover vidare i vagnen :)
Nu ska jag ta tag i tvättstugan och sen kommer barnen hem.
Idag står det fotbollsträning på schemat för Engla och Taekvando för Vincent sen ska mamman på Bikrampass.
Fy vad najs dag helt enkelt!!:)
Igår kväll var jag ute och sprang en kort runda (30 min) med mossa som varit halt men som nu är kry igen, men jag ville inte springa för lång tur så hon inte får ont igen.
Imorgon är det dags för mamma barn pass på saga igen. Sen ska Gustav och jag gå på Priscilla.Mussimussikaaaaal!!! Åh vad jag längtar- det kommer att rycka i showtarmen och jag kommer att få härliga flashbacks till mitt "förra liv" på scen och fälla tårar av känslostormar!
Puss på er!!

Transient