På facebook idag

by Sofia Grenevall


image.jpg

Redan igår dog min telefon och den har inte gått att ladda... Att gå iväg på långpromenad med bebis och vovve utan telefonen med sig var både skönt och frustrerande. Självklart har jag flera inbokade samtal idag som då måste skjutas fram. Tur att facebook finns så vissa av ens vänner ser varför man inte svarar i telefonen. 

 

image.jpg

När vi kom hem efter långpromenaden sov Julian en stund till och jag "skulle bara kolla om ngn kontaktat mig via facebook" och så var jag tvungen att skriva av mig lite....

Sedan kom Gustav hem för att äta lunch och lagade min telefon, vilken hjälte! Det var det nya snabba batteriet som dött, så nu har jag mitt gamla urusla batteri som laddas ur hela tiden men jag är i alla fall anträffbar. Det sägs att vi "kollar" våra telefoner ca 150ggr / dag och oftast för att titta vad klockan är. Är man egen företagare kollar man ofta om ngn ringt eller mailat, det är viktigt att finnas anträffbar för kund, den servicen vill jag ha/ ge sen vill man såklart också finnas nära till hands om mamma eller någon vän ringer! 

Jaha, hur går det med träningen då? Igår blev det bara en långpromenad inne i city med barnvagn fy vad glad jag är att jag inte bor inne i Stockholm innerstad, folk är som galna i trafiken, folk puttas på gatorna,  och det är äckliga avgaser och (förlåt att jag skriver detta- men jag tycker det är jobbigt att se) tiggare på gatorna. Jag är helt enkelt en lantis och trivs med det. Idag bidde det långprommis innan frukost och ikväll ska jag köra ett pass i hemmagymmet efter att jag haft min hemmaPT kund. Sen ska det bakas bullar, jodå Bullmamma e jag allt, för imorgon är det skolavslutning i slottsparken vid Tyresö slott/ kyrka och då ska vi ha picknick med oss med nybakta bullar tänkte jag!! 

Hur går det för er med sommarformen,  är den viktig för dig?

KRAM!