Snabb outfit! 😄

by Sofia Grenevall


Snabba klĂ€der pĂ„- hoppas de levererar, förvĂ€ntningarna Ă€r höga!😜

Jag Ă€r aptrött, har inget trĂ€ningssug alls, jag ska upp tidigt imorgon och klockan Ă€r mycket...😁

NÀtterna har varit mindre roliga och tid frÄn trÀning har Àgnats Ät annat helt enkelt, "annat" som jag snart kan berÀtta om! Tihiiii!!

Linne och top frÄn röhnisch, löpskor frÄn asics, tights frÄn hm.

image.jpg

NĂ€r jag inte trĂ€nat pĂ„ nĂ„gra dagar blir jag allltid trött sĂ„ jag vet att kvĂ€llens insats Ă€r ett mĂ„ste för att vĂ€cka kroppen lite. Tid för trĂ€ning kommer att finnas varje dag resten av veckan ocksĂ„ sĂ„ nu ska formen tas tag i.đŸ’Ș

MĂ„let Ă€r att kĂ€nna mig mer frĂ€sch i kroppen till midsommar och det som krĂ€vs Ă€r trĂ€ning 5-6 pass/ v och fokus pĂ„ kosten. Inget konstigt alls, man behöver bara tydliga mĂ„l för att lyckas och resultat hĂ„ller motivationen uppe och min kropp brukar "svara" ganska snabbt. SĂ„ nu ska jag sluta skriva och gĂ„ ut genom dörren, Mossa tittar pĂ„ mig och undrar nĂ€r jag ska komma... Japp! DĂ„ kör vi! En kortis pĂ„ 30 min fĂ„r det bli! Tjohoooo! ✌