Lunch på slottet

by Sofia Grenevall


Mamma har varit här på besök i två veckor. Det är alltid skönt med lite avlastning och nu är min mamma "arbetsbefriad" (pensionär) och kan komma och hälsa på oss ännu oftare och det tycker vi är mysigt!

När mamma är här hjälper hon oss alltid med lite extra fix, denna gången har vi inrett barnens lekstuga, vi har satt upp draperi i hallen, hon har hjälpt mig att korta några par byxor med mera! Julian har hängt på hennes arm mer eller mindre från morgon till kväll och nu när valpen också kommit till oss har det varit extra mycket passande och då har det verkligen varit skönt att vara flera vuxna som kan hjälpas åt. 

Innan mamma åkte hem så bjöd jag henne på lunch på Tyresö slott. Vi båda valde fiskgryta som var god men lite i "mastigaste" laget tycker jag. Mycket grädde och för lite grönsaker för att den skulle få högsta betyg av mig.  

 

image.jpg

Det är trevligt att ha slottet på promenadavstånd hemifrån! Helt klart värt ett besök om ni har vägarna förbi!