Min nya arbetsplats!

by Sofia Grenevall


Vi har skrivit kontrakt med chefshuset på Östermalm. Närmare bestämt på Nybrogatan 58. Hit hittar du om du åker tunnelbanans röda linje och går av vid slussen, uppgång Karlavägen.

På chefshuset drivs chefsutbildningar, coaching och kurser för chefer. En del av att vara ledare och chef är att ta hand om sig själv och därför är träning och välmående en del av utbudet på chefshuset. I chefshusets egen regi finns gruppträning för chefer i form av crossfit cirkel, pilates, boxning och yoga. 

Här är lite foton från gymmet och omklädningsrum. 

 

image.jpg

Gymmet med stora fönster ut mot gatan!

image.jpg

 

En avdelning för styrkelyft

image.jpg

 

Här kommer Elite Rehab att vara verksamma i samarbete med Personliga tränare, Naprapat och Yogainstruktörer. Jag kommer att arbeta här som PT, Kostrådgivare, Gruppträningsinstruktör, Yogainstruktör, Massageterapeut och som KBT terapeut för privatpersoner och företag.

Vi har länge pratat om att skaffa oss ett eget gym och när detta erbjudande kom så hoppade vi på tåget! För mig blir det ett lyft att kunna arbeta med alla mina områden under ett och samma tak och igår var vi och inhandlade möbler till samtals/ behandlingsrummet och det kommer att bli så fint. När rummet står helt klart ska ni få se foton på det också!

Gymmet är färdigutrustat sedan tidigare då det hyrts ut till personliga tränare tidigare som nu startat sitt helt egna gym med inriktning Takei.

Det känns kul att få arbeta i en fräsch och inspirerande miljö där man kan erbjuda sina kunder det där lilla extra. Kunderna som kommer och tränar här får låna egen handduk, de har egna utrymmen där de kan lämna kvar kläder för tvätt och skor för förvaring. Mina kunder får ett mellanmål med sig efter avslutat träningspass och det finns lyxiga hygienartiklar de kan använda sig av i omklädningsrummen.

Här kommer jag att planera in olika roliga events och föreläsningar, det första inplanerade eventet är en tjejkväll i september. Jag återkommer med mer info när det börjar närma sig! 

Under sommaren arbetar jag ca 1 dag/ v och från och med skolstart, v 34 kommer jag att dra på lite mer med att erbjuda tider 3 halvdagar per vecka. Det är redan nu många inbokningar av tidigare kunder men det finns en del luckor att fylla om du är intresserad av att träna SingelPT, Duo Pt, eller i grupp. Tider finns även för KBT, Yoga, Kostrådgivning och Massage.  

image.jpg

Vid intresse, kontakta mig på Sofia@eliterehab.se eller på 0704 / 82 00 10

Bokning av tid hos Naprapat ring Daniel Ryholt på Elite Rehab: 0730/ 59 64 41 

 

image.jpg