Hemgjord smoothie

by Sofia Grenevall


Gott

Enkelt

Snabbt

Garanterat nyttigare och billigare än varianter man kan köpa "där ute".

Jag brukar använda frysta bär för att smoothien ska bli riktigtkall och svalkande.

Här blåbär/ hallon.

image.jpg

 

När jag tillagar något brukar jag alltid göra mycket så det räcker till många/länge.

Ingredienser: 

ca 1 naturell  à fil el liknande

1 paket frysta bär

1-2 msk honung

Om jag bara gör till mig själv brukar jag utesluta sötningsmedel helt men barnen önskar det gärna lite sött, då är honung ett bra alternativ tycker jag, det behövs inte så mycket för att få bort syrligheten som barnen inte alltid uppskattar.

Häll i alla ingredienser i en blender och mixa!

image.jpg

Serveras såklart med sugrör!

image.jpg

Smakligt mellis!

Sol till dig!