Kvällsfika

by Sofia Grenevall


Uj uj uj så gott!

Mango, blåbär och gubbar.

image.jpg

Till det serverades Aloe Vera och Omega 3,6 & 9

Nu är det dags att bli frisk här hemma. 3 snorungar är vad vi var här och snart är det dags för skolstart. Då vill man vara frisk.

Vincent har avslutat sitt hockeyläger, Engla börjar sitt konståkningsläger imorgon och Julians dagliga träning består utav att hoppa och gå när man håller i honom och att kräla och krypa när han är själv på golvet. Jag körde bikram igår och trots halsont blev jag inte sämre, skönt. Vila idag, styrketräning imorgon. Förhoppningsvis kan jag köra löpning i helgen.

Hoppas att du inte drabbats av sommarförkylning, väldigt drygt. Framförallt för en liten bebis som får panik då han inte kan andas genom näsan, stackaren! 

Apropå stackare så blev den här lilla fluffen biten av gammeltanten idag (inte jag utan Mossa) Återigen hoppade hon upp i ansiktet på Mossa i förhoppning att få leka, mossa morrade som vanligt och sen kom bettet. Hoppas att båda har lärt sig en läxa! De tycker ju egentligen om varandra, de ska bara lära sig att kommunicera.

image.jpg

Och apropå Kommunikation så är det dags för jobb idag, en heldagsföreläsning på Exceed performance PTutbildning idag, torsdag. Kommunikation står på schemat. KUL!

Hoppas du får en fin dag!