Vad väljer du?

by Sofia Grenevall


Man kan faktiskt välja!

 

image.jpg

Har stigit upp för en stund sedan efter ännu en skitnatt. Kaffe nr 2 inhaleras just nu, snart är jag igång! Stackars Julian är superförkyld och täppt i näsan  och har haft svårt att sova den senaste månaden pga värmen.

Jag ska skaffa mig en sån där "sleep cycle" och se hur det verkligen ligger till med sömnen,  för nu känns det som jag aldrig hinner ner i djupsömn för att jag blir väckt hela tiden. Idag vaknar jag med ont i halsen, alla barnen är lite krassliga (konstigt att vi blir det på somrarna, brukar klara oss så bra under året:/) jag har skitont i min rygg, den liksom hakar upp sig hela tiden, vad ska jag mer klaga på? Nä, jag lägger ner där. Men jag hade kunnat välja att vara på dåligt humör och grinig men det orkar jag inte med. Ska till Frissa Therese idag, den bästa i stada och bli snygg i håret (äntligen) och mamma och systerdotter Paulina är här. 

Vad väljer du idag?