Det händer så mycket!

by Sofia Grenevall


Livet är så rikt! Livet rusar framåt tycker jag, inte bara just nu, utan egentligen alltid. Just nu under den senaste perioden har dagarna fyllts av så mycket så jag inte vetat vad jag ska skriva om här på bloggen! Jag har så mycket jag vill dela så jag nästan spricker! Jag tog beslut att ta en kortare paus från skrivandet här tills jag ser lite mer klarhet och det gör jag nu!

Jobbmässigt så är vi nu ett komplett team på Elite Rehab på Östermalm @ chefshuset vilket känns så himla roligt och spännande! Så här ser vårt team ut: 

image.jpg

* Ewa Hutmacher  har kompetens inom löpning, personlig träning, löpstyrka,  kostrådgivning, viktminskning, motivation/inspiration, avslappning. Ewa har fått många att komma igång med kost och träningsförändringar. Ewa är en positiv person med mycket glädje som lyckas locka fram extra krafter ur personer när det är tungt och hittar möjligheter istället för hinder. 

Utbildningar: Lic personlig tränare (PT360 från Safe Education) 2014, Lic träningsinstruktör 2014, Lic kostrådgivare 2014, Basic Level Kommunikologi 2013, Dipl löpcoach (grupp & individuell coaching), Urban Tribes och PT School, 2013, 2014. Kontakt: ewa@snabbfoting.se. 070/7695710

image.jpg

* Anna Lissjanis är Stockholmstjejen från norra Jämtland som brinner för träning och att inspirera andra. Hela sitt vuxna liv har hon arbetat inom träningsbranschen på olika sätt. Just nu som Lic. Personlig tränare, både online och fysiskt, hon leder friskvårdsträning för flera stora företag, arrangerar träningsevent, föreläser och driver en av Sveriges största träningsbloggar trendotraning.se. Hennes passion är en blandning av styrketräning, löpning, yoga och barnaktiviteter och har själv genomfört en svensk klassiker.

Utbildningar: Personlig tränare med licens från Lic. Eleiko-PT samt Personal Training School. Bodypump-, Yoga-, Core-, Träning för gravida och kostutbildning vid S.A.F.E. Education. Kontakt: trendotraning@gmail.com. 070/4443975 

image.jpg

* Elina Sognevik har en bred träningsbakgrund från bland annat voltige, thai boxning, yoga, pilates, styrketräning, cykel, klättring, skidor, simning, army fitness, mamma träning m.m. Hon har själv tävlat i multisport och triathlon och har spunnit marathon. 

Utbildningar: PT school, gruppträningsinstruktör SAFE, spinning schwinn, Yoga Lab, Massör Manumedic och har läst friskvårdspedagogiska programmet vid högskolan i Gävle. Har arbetat med friskvård sedan år 2000. Kontakt: livolugn@hotmail.com. 073/6261178

image.jpg

 * Maria Turdell har ett stort intresse för människans hälsa och välmående. Hennes ambition är att ge människor verktyg till självhjälp och att inspirera till aktiva hälsosamma val. I både psykosyntesen och yogan finns helhetssynen som för Maria är utgångspunkten till hälsa och personlig utveckling. Maria arbetar både med företagshälsovård, grupper samt på individnivå.

Utbildningar: Dipl. Yogalärare, IMY Stockholm. Dipl. Samtalsterapeut i psykosyntes, Huma Nova Stockholm. Andningsinstruktör, Anders Olsson Medveten andning. Kontakt: maria.turdell@myaa.se. 070/7748061

image.jpg

 

 * Sofia Grenevall arbetar med både fysisk och mental friskvård både onlie och fysiskt i både förebyggande och rehabiliterande syfte. Sofia har arbetat med friskvård sedan 2001 med både företagsgrupper, enskilda klienter, gruppträning och föreläsningar. Är medförfattare till böckerna ”Maxa din förbränning” & ”Träna inför loppet” där hon skrivit om KBT och träning, motivation och om Yoga. Är med i lärarteamet på Eleikos PT utbildning. Utbildningar: SAFE Personlig tränare, kostrådgivare, massör, yogainstruktör, skadelära, träning för gravida, coreinstruktör. KBT svealand KBT terapeut. Axelsons institut Basmedicin. IMY stockholm Mediyogainstruktör, Psykologparter MI samtal. Kontakt: sofia@eliterehab.se 070/4820010

De två naprapater som också är med i vårt team saknas i presentationen. Visst har vi ett bra team!? :)

Vi kommer under hösten fram till årsskiftet arrangera olika typer av Event, en tjejkväll, en löpkväll, en yogakväll och en expresskväll bland annat! Återkommer med mer info och datum så snart det är spikat! Håll utkik! 

Här hemma njuter jag av att vara mammaledig och av att ägna tid med Julian som kryper runt och äter blomjord, drar ner lampor och krukor, ställer sig upp överallt och ramlar och slår sig och är precis som en snart 8 månaders bebis ska vara! Full av liv, energi, skratt och leenden! Engla & Vincent tycker att det är roligt att vara tillbaka på skolan och det känns så mysigt att de kommer hem vid 14-15 tiden och vi hinner med läxorna utan stress, vi kan baka eller bara spela spel innan vi åker iväg på deras aktiviteter. Kvalitets - och  kvantitetstid med barnen = Ljuvligt! Hundarna går bättre och bättre ihop, Majvor är snart 6 månader och nästan helt rumsren och är så ljuvlig. Vi övar sitt, ligg, stanna och att komma på inkallning. Den gamla damen, Mossa har inte fått så många löpturer som hon brukar då jag varit krasslig. En riktigt elak förkylning som jag dragits med ett bra tag nu, jag som brukar vara så frisk... Så min träning har med andra ord varit knapp ett tag så kroppen gråter som den brukar göra vid träningsuppehåll. Ont i rygg och nacke, den gamla knäskadan gör dig påmind och jag blir på dåligt humör. Nog om detta! Detta blev en lägesrapport och nu kommer det att "rulla på som vanligt" här på bloggen!

image.jpg

Vi hörs och ses! Hoppas du får njuta av den ljuvliga september vi har!