Min Frukost

by Sofia Grenevall


image.jpg

a la Paleostyle. Jag steker två st ägg, vänder på dem och lägger på en skiva rökt kalkon och sen är det klart! Enkelt, snabbt, gott och mättande. Den här gången stekte jag på lite körsbärstomater också. Jag älskar tomater, små, söta och doften är underbar! Några sötmandlar slank också ner!  

image.jpg

Till detta serveras alltid kaffe. Det är faktiskt det första jag fixar på morgonen, nuförtiden. En stor, god kopp Kaffe! Vi har en kaffemaskin här hemma och på jobbet som maler bönor för varje kopp, det blir så gott! Ingen garvsyra och inget kaffe som står klart och blir äckligt. Kaffe och sötmadel, älskar den kombinationen! 

image.jpg

Som en second breakfirst eller breakfast. Break- paus och first eller fast, ganska kul. Ska jag ta en snabb paus eller pausa först? Hur som haver, 1-2 timmar efter den första frukosten är det gott med lite bär. Denna gång hallon, rätt upp och ner (som pappa brukar säga) utan något till, det behövs inte, det är gott som det är! Jag behöver alla sorts vitaminer eftersom jag varit "halvkrasslig" under så lång tid nu. Kroppen behöver all hjälp den kan få för att stärka sig! Bär, frukt och grönsaker vill min kropp ha extra mycket just nu, kroppen brukar säga vad den vill ha och behöver, det gäller bara att lyssna och just nu säger den Mums till detta! :)

Önskar er en ljuvlig torsdag! Idag har jag INGA tider att passa och jag blir alldeles fnissig när jag tänker på det!