Idag för 8 år sen...

by Sofia Grenevall


Blev jag mamma för andra gången i mitt liv, den här underbara killen kom till oss!

image.jpg

Älskade Vincent! En kramgo, rolig och klok kille som numera är både lillebror och storebror. En storebror som är omtänksam och hjälpsam. En lillebror som är retsam och busig. En son som gillar att krypa upp i famnen- sluta aldrig med det! En son som gillar fotboll och hockey och som älskar sushi och att fiska. En son som vi är stolta över och som vi älskar så mycket så vi nästan spricker! Idag är det hans dag. Han har fått frukost på sängen inklusive munkar som han önskat. Han har fått öppna massor av presenter och nu är det dags för fotbollsmatch. Senare ska vi busa på lekland och till middag blir det såklart sushi, fler presenter och tårta! Kalas för kompisarna och kalas för släkt och familj har vi om två veckor då Gustav inte jobbar helg. 

Idag har jag skön träningsvärk efter både ridningen igår, en kortare löptur och 50 burpees tillsammans med kund! Älskar mitt aktiva, rörliga galna liv!  :)

Solen skiner, dags för match och frisk luft! 

Hoppas att er lördag blir fantastisk!