Första PT passet, check!

by Sofia Grenevall


Jag har tränat på Gatti training i Enskede, för Anders Gatti, mitt första av tre inplanerade pass. Anders brinner för sitt yrke, han är trevlig och påläst och tänker "utanför boxen", vilket är extra kul tycker jag! 

Vi började så här efter lite dynamiskt uppvärmning 

image.jpg

Det var roligt, det kändes lyxigt och kroppen blev glad! Precis som jag sett fram emot! Jag kan verkligen rekommendera att boka upp några PT timmar då och då, oavsett om man själv arbetar med träning så har man alltid utvecklingspotential. Det ger så mycket att få utvecklas och då gäller det att vara öppen för att testa på nya saker och befinna sig utanför sin egna bekvämlighetszon. 

Nästa tillfälle ska jag ta lite mer foton så ni också får tips på lite nya övningar!

Jag hoppas på att kunna få till ett PT pass / V Den närmaste tiden, vilket känns såååå lyxigt! Happy me!!:)