Mitt längsta pass hittills, någonsin!

by Sofia Grenevall


Nöjda efter drygt 3 mil på skidor, i konstsnö, med ont i kropparna, men vi fixade det ändå! Under de förutsättningar vi hade, med dåliga spår och tung snö etc så motsvarar det ca 5-6 mil på Vasaloppet. Så det känns mycket skönt att vi genomförde detta pass. 

image.jpg

Nu känns det kul och utmanande fast samtidigt lite galet att vi tillsammans ska genomföra detta!

Vi är nöjda om vi tar oss runt utan drama och med förhoppningsvis lite njutning på vägen med inte alltför trasiga kroppar efteråt med tanke på den knappa skidträningen vi kommer att ha i kropparna och med de fysiska förutsättningar vi har med muskelbristning plus ledsen nacke och rygg. Tänk om man var 20 år istället!! :)

Nu kommer vi att sova gott och förhoppningsvis blir det skidåkning nerför imorgon tillsammans med barnen. Nu börjar sportlovet!!