Känslokort

by Sofia Grenevall


Ibland på vår PPU (professionell och personlig utveckling) på skolan har vi använt oss av så kallade känslokort.

Denna vecka valde jag dessa; 

 

IMG_7284.JPG

Dessa kort (från vänster) ska påminna mig om att fortsätta lyssna till min kropp och ha tilltro till mig själv, fortsätta göra mina bakåtböjningar och vara öppen inför livet och känna hoppfullhet och inte dra mig till ensamhet för mycket då ensam inte behöver betyda stark. 

På det yogaretreat där jag var i somras som hade temat Compassion så fick vi tips om dessa kort; 

 

FullSizeRender.jpg

Kikade på dem och de är vackra, inspirerande och omfattande.  Vi behöver påminna oss om att lyssna inåt och ta in den information som sägs och vara rädda om oss själva! 

Varför inte beställa hem dom till dig själv?  

😘