Hälsoexpert för tidningen Chef

by Sofia Grenevall


Jag har fått i uppdrag av Tidningen Chef - Tack Cissi Elwin för förtroendet! - att vara deras Hälsoexpert och i tisdags spelade vi in flera korta filmsekvenser där jag svarar på frågor inom hälsa riktat till chefer, arbetsplatser och på privata plan.

Dessa filmer kommer att visas på deras hemsida med start i höst.

Kristofer Steneberg har knåpat ihop frågorna och redigerat mina svar och kortat ner till ca 30-60 sekunders sekvenser som nu filmats. Tack Kristofer för bra bollplank! 

Tidningen Chef har kopplat till sig olika experter inom olika områden som de gjort liknande filminspelningar med som kommer att rulla på deras hemsida. Ett roligt uppdrag för mig vid "sidan om".

IMG_7320.JPG

Vi filmade på Gatti Training i Årsta- älskar detta gym som drivs av underbara Anders och Jamina Gatti. Tack Gatti Training!  

IMG_7321.JPG

Omtagning, repetition, klädbyte, stillfotografering...  

IMG_7322.JPG

Så lyxigt att få smink och hår av ett proffs! Tack Jessica! 

FullSizeRender.jpg

Micke Mikeadelica Gustafsson filmade och fotade! Så positiv och proffsig, han arbetar med musikvideoinspelningar också så det fanns mycket att prata om! Tack Micke för bra coachning! 

IMG_7318.JPG

Alla mina kläder kommer från Bettter Bodies- underbara funktionella och snygga kläder! Tack Better Bodies och Donna Bruns!

Det blev en rolig dag som både gav och tog energi! 💪🏽👍🏽✌🏽