Kläder från Better Bodies

by Sofia Grenevall


Dessa kläder från Better Bodies hade jag under inspelningen/ fotograferingen i tisdags;

 

IMG_7371.JPG

Helt plötsligt har jag börjat gilla "kammo" - Thanks to Better Bodies- dessa byxor älskar jag, de har en hög skön midja och är superskön, inte bara snygg! Kommer garanterat att användas även till vardags:)

IMG_7378.JPG

En bra top är viktigt och kan dessutom vara en snygg detalj under tröjan! En bra top ska ge rätt stöd, ha funktionella band och sitta skönt! 

FullSizeRender.jpg

Snygg- eller hur?!? Materialet på denna t shirt är helt underbar! Så mjuk, len, lätt och skön. Att göra en knut på träningsöverdelen är "det nya", inte bara snyggt utan funktionellt om man vill undvika "klädfladder".  Svarta träningskläder är väldigt vanligt och kan enligt min mening bli ganska tråkigt, så då är det extra roligt när plaggen inte är tråkiga. 

FullSizeRender.jpg

Den här byxan var faktiskt ännu skönare än "Kammobyxan", samma sköna höga midja.  Dessa byxor kommer att få springa många  mil med mig! Kul med lite färg, fräsch blå färg- älskar blått! 

FullSizeRender.jpg

Ett sååå snyggt och skönt linne som sitter lite "loose" - så fräscht med vitt! Love it! 

IMG_7386.JPG

Mjukaste linnet ever-  som verkligen sitter på plats hur du än rör dig, sååå skönt, sååå praktiskt och dessutom snyggt! 👍🏽

IMG_7387.JPG

Jackor som både är funktionella, snygga och sköna! Att träna i eller till/från gymmet OCH till vardags. Klassiska och ganska enkla på ett snyggt sätt. Svart och vitt som kan kombineras med allt! Det gillar jag! 

Tack igen Better Bodies! 🙏🏼