Till minne av ❤️Mossa❤️

by Sofia Grenevall


🌹☀️2004-04-05 💫❤️ 2018-09-10

Jag skulle kunna skriva så mycket om den fantastiska tid som jag haft dig i mitt liv, allt du gett, allt vi gjort och hur mycket du betytt för mig...

Igår tackade jag dig för alla fina år vi fick tillsammans, alla skratt, alla bus och alla utmaningar- för du var en stor hund, mycket hund på alla sätt, som aldrig insåg sin storlek varken i kilo, centimeter eller hjärta!

Allt har sin tid och din tid var lång och jag har inte gråtit klart än men idag behöver tårarna få vila för din matte har tung huvudvärk efter att ha gråtit i flera dagar. Sorgbearbetningen startade jag redan för ca två år sen när din tid började rinna ut och jag insåg att även din tid var begränsad.

Men nu hade du levt klart, din kropp var slut på många sätt och jag är tacksam över det fina avslut som vi kunde ge dig. 

Älskadeälskadeälskade underbara fantastiska hund. Nu galopperar du smärtfritt i hundhimlen, vi ses i Nangijala ❤️

IMG_0905.JPG
IMG_0907.JPG
IMG_0899.JPG
IMG_0898.JPG
IMG_0889.JPG
IMG_0876.JPG
IMG_0874.JPG
IMG_0937.JPG
IMG_0938.JPG

Du somnade så tungt i min famn igår och den känslan kommer jag aldrig att glömma! 

Majvor undrar var du är någonstans, hon får ett stort hålrum att fylla nu!  

Helst skulle jag vilja åka och hämta hem en ny hund redan idag, men ingen kan ersätta dig och framförallt inte nu. Sorgen behöver få sin tid. Du är värd att sakna, att ha ont i hjärtat över och jag känner att smärtan samtidigt är vacker...